TOURING

Ár: pdf formában megnyitható

Komoly modell.  A dupla fejmosó ívelt alakja megnyugtatóan harmonikus képet ad. Választható elektromos lábemelővel és beépített masszázsfunkcióval.

Választható kárpitok:

Választható kiegészítők:

   

Méretek:

Kinyitható kanapé fodrászoknak, akár három vendég elhelyezésére.

Íme ennek a fodrász mosdónak a jellemzői :

  • Karfák, ülés és háttámla poliuretán habból fa és fém betétekkel.
  • Skai burkolatok tetszés szerint.
  • Kérésre fehér vagy fekete üvegszálas szerkezet.
  • Oszcilláló kerámia mosdó állítható kötéssel.
  • Választható részletek: elektromos lábtámasz, dupla központi kartámasz, medence lefolyóval vagy anélkül.

A DUET lavatete Barber modern design és erős esztétikai hatás, tökéletesen integrálja a fodrászok számára készült bútorok minden megoldását a Ceriotti márka fodrászainak bútor katalógusába .


Magasság: 99 cm; Szélesség: 228 cm; Mélység: 185 cm


A hosszantartó használatához a fejmosót rendszeresen tisztítsd meg, melyhez használj langyos, enyhén meleg vizet, a kárpitnak megfelelő tisztítószert és mikroszálas törlőkendőt. Kerüld a jódtartalmú bőr fertőtlenítő szereket.

Megrendelés, szállítás, garancia

A kiválasztott bútor oldalán lévő Árajánlat gombra kattintva adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Telefonos és/vagy személyes egyeztetés után elkészítjük a személyre szabott árajánlatát, melynek elfogadása után díjbekérőt állítunk ki az előlegről. Bútoraink egyedi megrendelésre készülnek, így minden esetben előleget kérünk, melynek mértéke a megrendelési ár 50%-a. Az előleg befizetése készpénzzel vagy utalással történhet melyről visszaigazolásként előleg számlát állítunk ki, aminek értékét az áru átadásakor jóváírunk a vételi árból.

Az előleg befizetése után elkezdjük a termék gyártását ami 30-35 napot vesz igénybe, a szállítás és adminisztráció további 10 napot így az áru átvételére nagyjából 45 napot lehet számolni. Az áru várható beérkezéséről és az átvételének idejéről minden esetben értesítőt küldünk.

A megrendelt bútorokat előre egyeztetett időpontban törökbálinti raktárunkba lehet átvenni. A megrendeléseket 7 napig tároljuk díjmentesen. Házhozszállítási lehetőséget áruszállító alvállalkozó bevonásával tudunk biztosítani, melynek díja külön megállapodás része.

Minden bútor garancia ideje 1 éves időtartamra szól, de a nem rendeltetésszerű működtetésből származó károkért mint például a kárpit felsértése vagy hajfestékkel való összekenése esetében nem  tudunk garanciát vállalni.