A klasszikus újjászületése!
Az olaszországban tervezett, kézzel szerelt Jupiter® borbély szék az 1950-es években tervezett és épített eredeti Jupiter modern újraértelmezése.

Tradícionális borbély szék, mely tökéletes példája kifinomultság és erő ötvözésének. A karcsú, kézzel polírozott keret a repülőgépeknél
használatos alumíniumból készült, hogy tartós és extra merevséget biztosítson a váznak.

A gyönyörűen csiszolt és fényezett, öntött alumínium szerkezetű vintage borbély szék üléselemei, a háttámla, illetve a kar- és lábtartó fából készültek, melyeket kivételesen tartós poliuretánhabbal vontak be. A dönthető hát- és fejtámlával, a kényelmesen ergonomikus üléssel és párnázott lábtartóval vendégeid mindig luxuskényelemben érezhetik magukat, a hidraulikusan emelhető ülésmagasság pedig neked nyújt nagyobb szabadságot a munkához. A kárpit színe 69 árnyalat közül választható ki.

 

A mára már védjeggyé vált, legapróbb részletekig kiterjedő precizitás az, ami a Jupiter borbély széket megkülönbözteti a többitől. Az ultra-prémium kárpitozás természetesen a legszebb olasz bőrök felhasználásával készült, melyet szabómesterek varrnak kézzel a helyükre.

Jupiter Club House különleges, kézzel díszvarrott kárpittal készül azok számára, akik szeretnek különbözni az átlagostól.

Jupiter Tailor Made változatának minden egyes darabja aprólékosan kidolgozott egyedi szegéssel, kézzel készült.

TEDD EGYEDIVÉ SZALONOD ACADEMY  BÚTORSZETTEL !

A Jupiter kollekció részeként, ám nem csak borbély szalonok számára készült Academy bútorszett kilenc elemet tartalmaz: háromféle tükör, kétféle központi elem, kétféle alsó- és állószekrény közül állíthatod össze álmaid szalonját. A bútorok mindegyike roppant szilárd és tartós melaminnal laminált fa, melynek színeit tízféle árnyalatból választhatod meg.