Academy

Ár: pdf formában megnyitható

A Jupiter kollekció részeként, ám nem csak borbély szalonok számára készült Academy bútorszett kilenc elemet tartalmaz: háromféle tükör, kétféle központi elem, kétféle alsó- és állószekrény közül állíthatod össze álmaid szalonját.

Az alábbi bútorelemeket kedved szerint variálhatod, melyhez az oldal alján találsz pár inspiráló képet a legkülönfélébb összeállításokból. A bútorok mindegyike melaminnal laminált wenge fából készült, de extra költség mellett választhatod a vintage bézs árnyalatot is.  Amint megálmodtad a számodra tökéletes kombinációt, küldj egy emailt a választott bútorelemek neveivel, darabszámával és színével, mi pedig válaszlevélben küldjük az árajánlatot.

Megrendelés, szállítás, garancia

A kiválasztott bútor oldalán lévő Árajánlat gombra kattintva adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Telefonos és/vagy személyes egyeztetés után elkészítjük a személyre szabott árajánlatát, melynek elfogadása után díjbekérőt állítunk ki az előlegről. Bútoraink egyedi megrendelésre készülnek, így minden esetben előleget kérünk, melynek mértéke a megrendelési ár 50%-a. Az előleg befizetése készpénzzel vagy utalással történhet melyről visszaigazolásként előleg számlát állítunk ki, aminek értékét az áru átadásakor jóváírunk a vételi árból.

Az előleg befizetése után elkezdjük a termék gyártását ami 30-35 napot vesz igénybe, a szállítás és adminisztráció további 10 napot így az áru átvételére nagyjából 45 napot lehet számolni. Az áru várható beérkezéséről és az átvételének idejéről minden esetben értesítőt küldünk.

A megrendelt bútorokat előre egyeztetett időpontban törökbálinti raktárunkba lehet átvenni. A megrendeléseket 7 napig tároljuk díjmentesen. Házhozszállítási lehetőséget áruszállító alvállalkozó bevonásával tudunk biztosítani, melynek díja külön megállapodás része.

Minden bútor garancia ideje 1 éves időtartamra szól, de a nem rendeltetésszerű működtetésből származó károkért mint például a kárpit felsértése vagy hajfestékkel való összekenése esetében nem  tudunk garanciát vállalni.

Kisszekrény

ceriotti-wenge 

 

KISSZEKRÉNY MOSDÓVAL

ceriotti-wenge

Központi egység

ceriotti-wenge 

ceriotti-wenge 

Központi egység mosdóval

ceriotti-wenge 

ceriotti-vintage-bezs 

Faliszekrény

ceriotti-wenge 

ceriotti-vintage-bezs 

Fali polcrendszer

ceriotti-wenge 

ceriotti-vintage-bezs 

Keretes tükör

ceriotti-wenge 

ceriotti-vintage-bezs 

KÖZEPES MÉRETŰ TÜKÖR

TELJES ALAKOS TÜKÖR